WEST AFRICAN TRACKS

Guies professionals per fer rutes per Senegal, Gambia, Guinea i Mauritània.
Guias profesionales para hacer rutas por Senegal, Gambia, Guinea y Mauritania.
Guides professionels pour circuits au Sénégal, Gambie, Guinée et Mauritanie.
Professional guides for tours across Sénégal, Gambia, Guinea and Mauritania.

domingo, 17 de julio de 2011

RUTA 8 DIAS: BASSARI & SALY

DIA 01:AEROPUERTO - DAKAR
Llegada al aeropuerto y traslado al hotel.

DIA02: DAKAR – LAGO ROSA – KAOLAK
Desayuno. Visita de la  capital senegalesa, Isla de Goré, Lago Rosa donde veremos la extracción de la sal, excursión a través de las dunas para conocer la meta del famoso Rally Dakar. Seguidamente rumbo hacia  el interior del país hacia Kaolack. Cena y alojamiento.

DIA 03: KAOLAK – TAMBACOUNDA - MAKO
Desayuno. Salida  de Kaolack rumbo la capital del Senegal oriental, Tambacounda. Cruzaremos el parque de Niokolo Koba donde será posible ver algunos animales como antílopes, jabalíes, monos etc. Llegada al poblado de Mako. Alojamiento. Trekking para ver hipopótamos y cena.

DIAS 04: MAKO – ALDEAS BASARI – KEDOUGOU
Desayuno. Ruta hacia las aldeas basari donde realizaremos  treking para visitar los diferentes poblados y donde conoceremos sus etnias. Alojamiento y cena.



DIA 05: KEDOUGOU – DINDEFELO - DANDE
Desayuno. Ruta hacia los poblados peúl de Dande y Dindefelo fronterizos a la Guinea Conakry. Visita de las cuevas donde antiguamente se sacaba la pólvora durante las guerras tribales, visita al  pueblo de Dande. Seguidamente, baño relajante en la cascada de Dindefelo. Regreso al campamento en Kedougou, alojamiento y cena.

DIA 06: KEDOUGOU – SALY
Hoy toca madrugar, desayuno y ruta hacía Saly, donde disfrutaremos de su playa. Alojamiento y cena.

DIA 07: SALY
Desayuno y día libre para disfrutar de la playa o ir al mercado para realizar las últimas compras. Alojamiento y cena.

DIA 08: SALY – DAKAR
Desayuno y transfer al aeropuerto para el vuelo de regreso a casa.

Solicite más información, estamos aquí para ayudarle a programar el viaje soñado.



4 comentarios:

  1. molt interessant aquest blog!!! les fotos son genials!!!!

    ResponderEliminar
  2. Gràcies Carme! En breu esperem posar més rutes interessants!

    ResponderEliminar
  3. Hola,
    Pensem anar a Senegal pel mes d'abril, sembla ser que el clima serà sec i molt calurós (més a l'interior). L'itinerari que heu marcat és semblant al que volem fer. Pregunto: no és molt llarg el temps que hi ha entre Kaolack i Païs Bassari? He llegit que és d'1 dia i mig, si compten l'anada i tornada, ja són 3 dies. Crec que són dies perduts tenin en compte els pocs dies que hi estarem. També tinc entés (dit per Senegalesos) que les temperatures en el mes d'abril poden ser de 38º al Païs Bassari. Pot arribar a ser molt sofocant si tenim en compte que Iwol, Dande i demés tribus estan situades dalt de la muntanya i evidentment s'hi puja a peu.
    M'agradaria que em donessiu la vostra opinió.
    Moltes gràcies.
    Teresa

    ResponderEliminar
  4. Hola Teresa,

    Totes les nostres rutes estan pensades per fer-les amb un guia i cotxe propi, d'aquesta manera es guanya molt de temps i permet modificar la ruta a mesura que es va fent. Aquesta ruta del País Bassari és força llarga, però no es fa pesada degut a que es van fent parades, per visitar poblats, mercats, .... pensa que en el mes d'abril el parc Nikolo-Kioba és obert i és una pausa amb una visita molt interessant. Tens raó, en el mes d'abril fa molta calor però teniu la sort de que no hi ha tanta humitat com a l'estiu... de totes maneres Senegal és un país molt calurós, per això la ruta s'acaba a la platja... tot i que en el País Bassari podreu gaudir de dos salts d'aigua impressionants.
    Si necessiteu que us fem un pressupost, no dubteu en demanar-lo, només ens heu d'especificar els dies de que disposeu, la ruta que us agradaria fer (sembla que la del País Bassari) i el número de persones que sou. Els nostres serveis inclouen: guia de parla hispana i cotxe durant tota la vostra ruta, des de la recollida a l'aeroport fins la tornada a l'aeroport.

    Gràcies,

    WAT

    ResponderEliminar